Cuma, Eylül 02, 2005

Evrim Teorisi

7.5 ytl verilerek ve kör saatçi okunarak, bu yaz tatili bu teori biraz öğrenilmiş olacaktır. tesadüf neymiş, kendiliğinden oluşum hangi teoriymiş öğrenilecektir. java adamı, pekin adamı sevsinler seni pelikanlar. insanın iyi bilmediği bir konuda böyle futursuzca konuşması yanlıştır. öncelikle dünyadaki hiçbir insanı aptal sanmayın. sonra dünyada ömrünü ilime-bilime vermiş profesörleri bir yana atıp, manken meraklısı bir adamın zırvalarıyla konuşmayın. hayatınızı parlak saçlı harun yahya severler olarak sürdürmek yerine, kendinizi geliştirin. sizin ya da bizim ellimizde olmayan şeylerden biri de, galileo'nun dediği gibi dünyanın dönmesidir. galileo bunu söylediğinde hiç bir din bu gerçeği kabul etmiyordu. ama bilim dinlerden fetva alınarak yapılmaz. dünya da, dinler istiyor diye dönmekten vazgeçmez.

bugün evrim tıptır, botaniktir, biyolojidir, antropolojidir, paleotolojidir, embriyolojidir v.s. v.s. v.s. ... adama gülerler çocuğum. bugün evrim yoktur demek, dünya öküzün boynuzlarındadır demektir, dünya düzdür demektir, dünya evrenin merkezindedir demektir. bugün evrim yoktur demek evrimi bilmemektir.

yok darwinizm, yok şu gavat şöyle demiş, demişler demişler yünleri emmişler. nağra atarak, götüyle evrimi yıkanlar! acaba hayatlarında bir dna izole etmişler mi ? tirozmili bir insana ne cevap vermişler ? hiç şifa aramışlar mı ? bir bitkinin köküyle gövdesiyle sırrına erebilmişler mi ? ne kolay öyle, ne kolay-ne kolay. onbinlerce üniversite, milyonlarca bilimadamı, binlerce bilimdalı. "maymundan değil eşşek ortak atadan" bunu bile anlatamadık.

en hafifinden anırmaktır yapılan. hangi postülat ? hangisi karınlarında ağrı yapıyor ? dertleri ne ? ne istiyorlar ? bugün fazla dillendiremedikleri arkeolojiye-antropolojiye-palentolojiye-jeofiziğe-meteorolojiye ... de yarın dadanacaklar. çünkü onlar da kutsal*larla çelişiyor. nolacak ? her bilim, her ilermeye düşman mı olunacak ? elbette olunacak.

şeyhler-şıhlar-hoca efendiler, ağalar-paşalar-kodamanlar yaşasın ortaçağ.

kim demiş aristo öldü ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Seviyenizi yazdıklarınız belirler. Noktalamadan, üsluba kadar.